A készségfejlesztés valóban 1szerű!

Ismerje meg az 1szerű komplett kreativitást fejlesztő szoftver csomagot!

Az 1szerű szoftvercsalád egy olyan gyerekeknek kifejlesztett szoftverekből álló sorozat, mely a szabad alkotás élményét adja a kicsiknek. Akár 4-5 éves kortól használható, mivel rendkívül könnyen kezelhető, egyszerűen elsajátítható, így a legkisebbek is örömüket lelhetik benne. A kreativitás és képzelőerő maximális kihasználása mellett a gyerekek játszva tanulhatnak: akár a tanórák menetébe is beépíthető egy-egy érdekes, kreatív feladat a szoftverek valamelyikének segítségével. A szoftver csomag így fejleszti az esztétikai kompetenciát, a kreativitást, a szövegértés-szövegalkotás kompetenciáját, a ritmusérzéket, a finommotoros mozgást, valamint mai világban oly nagy jelentőséggel bíró számítástechnika alapjait is elsajátíthatják a gyerekek.

Ajánljuk 4-5 éves kortól, elsősorban óvodás és általános iskolás gyerekeknek. Az óvónőknek, tanítóknak, pedagógusoknak is rendkívül nagy segítséget jelent. Feladatok készítésére is alkalmas!

A szoftver csomag részei (külön-külön is megvásárolhatók):

1szerű - Csináld magad

A szoftver segítségével akár 21 féle játékot és foglalkoztató feladatot készíthetnek a gyerekek, saját fantáziájuk segítségével, legyen az puzzle, memória, ügyességi játék vagy különböző ismeretterjesztő, gyakorló játékok. Eljött az idő, amikor a számoló játék, Venn-diagrammos kirakó nem okoz többé problémát a gyerekeknek, hiszen magát a feladatot is maguk készíthetik el.

A pedagógiai munkában is nagy segítségére lehet a tanárnak ez a program, hiszen az órai feladatok is könnyedén elkészíthetőek.

 

1szerű - Kreatív sztori

 Az 1szerű Kreatív sztori lehetőséget biztosít arra, hogy a gyerekek videókat készíthessenek saját élményeikről, vágyaikról, olvasmányaikról saját rajzaik segítségével. A fantázia megmozgatására a rajzok mellett hangokat és effektusokat is adhatnak a történethez.

Projektmunkához, szövegértési és szövegalkotási feladathoz is kiválóan alkalmas.

1szerű - Az én animációm

A program segítségével  animációk készíthetők rendkívül egyszerűen, saját rajzokat vagy mintaképeket, webkamerával készített képeket használva. Alkalmas betűtanításhoz, olvasás fejlesztéséhez, beszédfejlesztéshez, projektmunkához.

 

1szerű - Alkoss zenét!

 E program esetében az alkotás élménye a zene által teljesedik ki. A szoftver segítségével töb, mint 10 féle hangszert felhasználva írhatják meg a gyerekek saját zeneszámukat, vagy már meglévő zenéket is lekottázhatnak.

 
©2010 - 2017 Balázs-Diák Kft. Minden jog fenntartva.